Det nära är det man drivs av

Försöker hitta nyheter från Moderaternas stämma som började igår, det händer inte så mycket i nyhetsflödet eller i sociala medier. Att de vill avveckla LAS är en av frågorna där de nu följer Centerpartiets riktning. Att LAS hindrar unga och nyanlända in i jobb måste riksdagen hantera. Fler måste kunna skaffa sig ett jobb och då måste alla hinder rivas för att företag ska kunna och våga anställa.

Är imponerad över alla de tusentals människor som demonstrerade i Kramfors i helgen för att rädda Sitt sjukhus, föräldrar i Latikberg som försöker hitta lösningar för sin skola och de som driver på för att små lanthandlare ska ha sin rätt att få ersättning för den service de ger medborgare och besökare. Tre frågor jag följt i veckan, både nära och längre ifrån.

Det kommer att bli ett intressant fullmäktige på måndag.

Sitter just nu på Arlanda och väntar på planet hem efter en intensiv arbetsvecka men många nya lärdomar och intryck. Har haft privilegiet att gå en ledarutbildning med en av Sveriges ledande utbildare på området i det idylliska Järvsö. En av fördelarna med ett jobb där ständig utveckling är en av de viktigaste fundamenten, ja jag vet att jag har ett mycket bra och givande jobb få förunnat.

Ett annat privilegium få förunnat är att få åka upp till Vilhelminafjällen i helgen. Umgås med mannen i mitt liv, Gå i skogen, elda ute och gå omkring i ylleunderställs hela helgen. Det är livskvalité det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.