Kf grupp och huvudet fullt av tankar

Idag är det gruppmöte inför kommunfullmäktige som är i April.

Det vi ska prata om är ekonomin och om det nyval som ska ske efter Bengt Bergstens avhopp. Det blir säkert en spännande dag och jag har googlat runt för att söka efter information om hur man nyttjar pensionsavsättningarna detta år för att täcka upp förluster. Det finns andra kommuner som gjort på samma sätt och det gäller att räkna rätt som jag förstår det för att det ska bli rätt summa man tar in i bokslutet.

Ska bli intressant att få höra mer om detta idag. Sen blir det som vanligt kul att träffa de andra i Alliansen och höra hur de funderat i de frågor vi ska ta upp idag.

Mitt huvud är förutom fullmäktige, kommunens ekonomi och majoritetsförhållanden fyllt med tankar på dottern som väntar sitt andra barn vilken dag som helst. Jag är i lift off läge för att ta hand om tvååringen när det bär till. Helgen som gick var vi där som bakjour utifall det skulle hända. Så vi får väl se…..

En kommentar

  1. Pingback: ”Täcka förluster” | En fjällbos funderingar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.