Kyrkan riven, våren på väg

Igår när jag kom hem så var iskyrkan och isgudinnan rivna. De vackra skapelserna hade tärts så av våren att de fick plockas ner. Det är ett öde skapelser byggda av is får stå ut med. Men oj vad vilken glädje den skapat så länge de fått stå där i solen och glittra.
Varningsskylten uppe vid hotell Wilhelmina med varning för iskyrka är även den borta.

Det är så kul att det finns människor som lägger så mycket tid och kraft på att skapa detta vackra som vi alla får njuta av. Iskyrkan har blivit ett nytt signum för Vilhelmina och alla människor som engagerat sig i detta ska ha många tack.

Ni är så viktiga för att Vilhelmina ska vara attraktivt, vackert, intressant och bli uppmärksammat av media och besökare.

Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.