Ut med statliga jobb, ut i landet…

För en tid sen så tillsatte den här regeringen en landsbygdskommitté som fick i uppdrag att ta fram förslag som skulle stärka landsbygd och bromsa urbaniseringen. Nu har förslagen lagts fram och turligt nog så har Kristina Yngwe, en kompis från Skåne varit med och fått fram många av de förslag som vi klurat fram i Centerpartiet. Digitalisering på landsbygden, utbildning i hela landet och decentralisering av statlig verksamhet är några av de bästa förslagen. Det är en enig kommitté med ledamöter från alla riksdagspartier nu sluter upp bakom förslagen. Så det känns verkligen bra då vi så länge kämpat för just de här idéerna och nu ser det ut som de andra partierna förstår hur viktiga de är för att få landsbygden att kunna ta tillvara de möjligheter som finns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.