Surrogatmödraskap, hårdare miljökrav och fler kvinnliga företagare

I helgen är det stämma för Sveriges största kvinnoförbund i Umeå. Se stämman i direktsändning!

Du kan se den live hela helgen och få lyssna till skarpa debatter, ideologiska diskussioner och kloka förslag. Stämman i Umeå den 22-24 april kommer att direktsändas på nätet. Det innebär att du kan följa stämman hela helgen då den streamas. Du hittar länken imorgon på centerkvinnorna.se, Centerkvinnornas Facebook, Instagram eller twitter. Du kan också följa stämman i sociala medier via #Centerkvinnorna och #ckstamma2016.

Är du nyfiken på jämställdhet, demokrati och ett öppet samhälle så -tune in…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.