Fler kan vara med på mer

I helgen som var sände vi Centerkvinnornas stämma live och det var mångdubbelt fler med på nätet än det var i salen trots att det där var flera hundra personer. Ska bli kul att höra hur många som följer kvällens debatt via nätet i jämförelse med de 200 som var på plats i Östersund. Tekniken ger stora möjligheter på så många sätt.

Den debatt jag pratar om är den som sker ikväll i Östersund mellan Annie Lööf, partiledare för Centerpartiet och Vänsterpartiets partiledare, Jonas Sjöstedt. Jag sitter på ett hotellrum och följer debatten på nätet.
Båda ger i inledningen av debatten sin beskrivning av hur de ser på landsbygd och glesbygd. Där Annie lyfter eldsjälarna och de som skottar isen för att kunna åka skridskor. Att människor har en tro på sig själva och inte väntar på att kommunen ska lösa allt. Jonas lyfter först i debatten brunkolet och Vattenfall.

Annie lyfter att vii kan välja att godta en växande underklass som lever på bidrag eller så kan vi likt mång a andra EU länder se till att det skapas fler enkla jobb. En fråga där ideologierna visas tydligt.
En spännande och ideologisk debatt. Se den på op.se eller på #annivsjonas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.