Shopping i Vilhelmina

Förra veckan slank jag in på Gallerian i Vilhelmina. Skulle ha behövt ett par nya jeans. Så jag frågade Karin om de hade några jeans jag kunde få på mig. Raskt tog hon och Erika fram en kasse och stoppade i säkert tio par byxor som jag skulle ta hem och prova och komma tillbaka dagen därpå! Så skönt! Slippa stå i en trång provhytt och svettas.

Morgonen därpå prövades det jeans i mitt kök. Alla byxorna passade! Har väl aldrig hänt tidigare. Så ska en shopping gå till. Kände mig så tacksam och så nöjd. Sen blev det nån blus som också slank med när jag ändå var i shoppartagen.

Hade även tittat på pricerunner på Fjällrävens mini kåken till vårt nyaste barnbarn, Tyko. Hade för mig att jag sett såna på Grönlunds fiske så jag åkte dit. Mycket riktigt de hade massor av olika färger och den var fem kronor dyrare än den villigaste på Pricerunner. Dessutom fick jag höra lite om det spännande fisket i Malgomaj och i Norge av Herrarna Malmbo och Berglund som skulle vara helglediga för första gången på mycket länge för att fiska i Norge.

Så shopping i Vilhelmina är att föredra på så många sätt både för trevlighetens skull men även pris och servicemässigt.

Tack ska ni ha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.