Tack för din insändare!

Tänk vad ett litet brev kan betyda mycket!
Jag tror att det brev som jag fick förra veckan beskriver varför Centerpartiet i helgens SIFO mätning ökat och nu ligger på 8 %. Det är nog så att fler än den som skrev det brevet tycker så.

I brevet stod det ”-Tack för din insändare i Lokaltidningen. Det kändes bra att en Centerpartist ryter till i invandrarfrågan. Håller med dig till 100 %.”

Det var väldigt skönt att få det här brevet, det betyder så mycket för mig att få respons som peppar, det gör en så mycket starkare. De flesta kommentarer jag får från okända människor i bloggen har en helt annan karaktär.

Ju fler som inser att Sveriges regering nu driver en politik som är hårdare än den SD förespråkat och vågar säga emot dess bättre. Vart tog humanismen, solidariteten och medmänskligheten vägen? Som nu idag då nyheterna rapporterar om att regeringen ska börja jaga folk för att öka antalet utvisningar. Hur långt ska den här regeringen gå innan de egna börjar säga ifrån?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.