Sverige behöver ett nytt ledarskap.

Sverige behöver ett nytt ledarskap. Det är helt tydligt, ett tydligt och fast som inte svajar till så fort det blåser. Vi behöver ett starkt parti som tar tag i framtidsutmaningarna. Som vågar förnya den svenska modellen för att skapa jobb åt människor och som förstår de små företagen är de som skapar jobben. Ett ledarskap som inte bara pratar utan visar handlingskraft när det gäller frågor för landsbygden och oss i norr.

Det är skönt att känna sig hemma i ett parti som verkligen visar på detta ledarskap. Det är ju inte via oordning och allmänt kaos i riksdagen vi skapar ett stabilt Sverige eller en politik för hela landet. Inte genom att fälla en regering året innan ett valår.

Vägen mot ett stabilt Sverige går inte via stöd från Sverigedemokraterna. Vägen dit når vi genom att Alliansen återvinner folkets förtroende och får deras röster. Därför behöver Alliansen fortsätta den påbörjade Alliansarbetet.

Jag blir förvånad och förtvivlad över Moderaternas vändning. Ett SMS på kvällen igår till Annie om att M nu vänder sig mot SD. Det är illa, verklige illa.

8 kommentarer

 1. Leif

  Moderaterna och KD har visat att Nazister går att samarbeta med. Säger väl allt att DU nu sitter och vill samarbeta med dom.

  Tycker du skall avgå som vill arbeta med nazistsympatisörer. Nazistälskare!

 2. Karin

  ”Ett nytt ledarskap”. ”Ett ledarskap som inte svajar när det blåser”! Vet du vad – då behövs det inte ett nytt ledarskap för ett sånt ledarskap, det har vi redan.

  • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

   Jag tycker det ledarskap vi har idag gör det svårt att leva i Norra Sverige.

 3. Basic Rules

  Bra av AKB att röra om i grytan till slut, nu får Lööf ta på sig dumstruten i stället !
  PS! Lyssna till Reinfeldts intervju med Anders Fogh Rasmussen fd Dansk statsminister så vidgar du vyerna …

  • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

   Annie har idag i IPSOS det högsta förtroendet av partiledarna i Alliansen

 4. bernt

  Hej Maria!
  Inte behöver Du bli förtvivlad över Moderaternas vändning, det är ett sätt att försöka hämta tillbaka
  de väljare som bytt till SD!
  Din partiledare och Ditt parti ska ha all heder till Ert ställningstagande ang. det senaste utspelet
  från AKB!
  ”Hela Sverige ska leva”!
  Hur ser Du på en koalitionsregering efter nästa val med S-C och L om det inte blir en klar majoritet för något parti!
  Kanske Ni då även fick min röst!?

  • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

   Tack för din kommentar. Jag tycker att det viktigaste för Sverige är en liberal politik. Jag tror att företagande, miljö och hela Sverige är de viktigaste frågorna. Det är ju politikens innehåll som avgör vilka partier man ser det möjligt att samarbeta med. Eftersom vi var ett litet parti när Alliansen hade makten fick vi inte igenom den politik vi trodde på i alla politiska områden om än vi fick igenom väldigt mycket om man ser på hur stora vi var.
   Efter nästa val kommer vi att vara ett större parti med större möjlgheter att driva våra politiska förslag. Ingen kan idag säga hur det ser ut efter nästa val, vilka vägar andra partier väljer och vilken riktning socialdemokraterna tar.

   För mig är Alliansen det första alternativet utifrån hur partierna står just idag. Den politik som S nu driver i samarbete med MP gagnar inte oss som bor på landsbygden och försvårar för de som skapar jobben och det är ett stort problem. Den politiken S för idag gör det svårt för mig att se samarbete som möjligt.

   Men ingen vet vad som sker när vi ar ett nytt valresultat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.