C ökar och ökar och ökar…

Efter en fantastisk vecka i fjället tillsammans med alla i familjen åkte jag igår söderöver. Är i Helgen på konferens i Stockholm. Fick idag äran att lyssna till en person som jobbat med val i Estland. Hon berättar om hur de jobbat för att få igenom en liberal politik i sitt land. Hon kommer från systerpartiet till vårt svenska Centerparti.

Hon berättar om en händelse att premiärministern kom in till partistyrelsen och frågade dem vem av dem som ville bli ny premiärminister. Hands Up! Lite otroligt för oss som vet hur det brukar gå till i svenska partier när partiledare ska bytas.

Vi fick lyssna till hur de gått från att vara ett litet parti till att bli det regeringsparti som de växte sig till att bli. Många tips att ta med oss inför nästa val. Så slutklämmen hon gav var att Centerpartiet som idag ökar i opinion faktiskt kan bli ett nytt storparti som blir större än både Moderater och Socialdemokrater.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.