Glödhett!

I veckan har jag prövat det jag sa lägga min tid på när jag slutar att jobba, jag har blåst glas.
Förr året fick jag av döttrarna ett presentkort på Glödheta glashytta på Röbäck om att få lära mig blåsa glas. Nu var det dags! Var ändå på plats i Umeå den här dagen då jag på eftermiddagen hade en träff med alla Centerpartister från länets alla kommuner.

Det var fantastiskt att få pröva det jag drömt om sedan jag var liten. Så svårt, och ett sånt levande material. Det var både svårare och lättare än jag trott. Så nu får jag börja planera å inköp av en gasolugn, redskap och behöver nog, i ärlighetens namn, också någon längre kurs.
Mina alster blev dock kvar då de ska svalan i en ugn som höll 500 grader. Lägger ut bilder på sociala medier när jag fått dem så ni får se.

Så har ni någon som fyller år, ska gifta sig eller som behöver få pröva något nytt. Ge dem ett presentkort på Glödheta glashytta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.