Löfven besöker Ramona och Tomas

Så här ser programmet för Löfven ut på torsdag när han gör nedslag i Vilhelmina. Ser ut som om det är ungefär en halvtimma han lägger ner i vår kommun innan han drar vidare till Centerpartistiskt styrda Storuman för att hälsa på Tomas Mörtsell och hans kompisar.

Det finns info på regeringens hemsida.

13.30 Företagsbesök hos Ramona och Erland på Handlar’n /EG Vilt i Lomsjökullen, Vilhelmina. Samtal med ägaren och representanter från kommunledningen. (Undrar vilka som representerar kommunen? Nån som vet?)

15.00 Ankomst Storuman kommun.

15.00 Besök på Glesbygdsmedicinskt Centrum

16.15-16.45 Rundvisning i verksamheten- sjukstugan.

16.45-17.00 Rundvandring på GMC med information om pågående forskning och utveckling.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.