Närodlat, det är grejer det!

Något av de jag gillar mest med sensommaren är allt det jag kan plocka in och laga mat av, baka, sylta eller frysa in för kommande vinter. Att plocka in zucchini, sallad, kryddor och rotfrukter är ljuvligt. Att sen gå ut i skogen, ett stenkast bort och plocka in blåbär till kvällsfikat, det är livskvalité. Kanske inte för alla men för oss som vuxit upp på landsbygd långt från kiosker och godisaffärer.

närodlat ligger mig varmt om hjärtat även då det gäller politik. Jag tycker beslut ska tas nära. Att de som berörs av beslut själva ska vara med och fatta dem. Jag tycker att allt som bara går ska decentraliseras och att vi som människor både har ett ansvar för vårt lokalsamhälle och för våra egna liv. Där vi är beroende av att vi tar ansvar för både vårt gemensamma och för varandra. Det är närodlad politik för mig.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.