#framåt

I helgen är det en konferens för alla de som är kampanjledare i Centerpartiet. Vi är ett stort gäng som träffas och stämningen är på topp. Det brukar det alltid vara i och för sig på alla centerpartiets träffar. Idag lanserar vi vår väg framåt och vårt valkoncept. Vi jobbar för ett nytt ledarskap både i kommunen, i regionen och i landet. Vi vill framåt.

Det vi säger är att vi inte blundar för samhällsproblemen, men vårt fokus är på att lösa dem.
Vi står för framtidstro och optimism. När andra sprider oro, vill vi skapa trygghet. När andra tar till främlingsfientlighet, väljer vi medmänsklighet.

På många sätt går det bra för Sverige. Men inte på alla. Integrationen misslyckas, vårdköerna växer, utsläppen ökar och Sverige riskerar att delas. Klyvningen mellan land och stad ökar. Mellan de som har ett jobb och de som inte har ett jobb. Här står Centerpartiet för en helt annan riktning. Vi ska minska klyvningen istället för att vända kappan efter vinden.

Vi ser att valet kommer att stå mellan att ängsligt blicka tillbaka, eller att gå i spetsen för nya lösningar som gör Sverige ännu bättre. Det känns så bra….

3 kommentarer

  1. Pingback: Vill framåt, men med vilka då? | En fjällbos funderingar

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Kul att du läser mina bloggar. Vi ska gå till val för att få väljarnas förtroende att bilda en Alliansregering. Vi kommer aldrig att sätta oss i sverigedemokraternas knä. Om väljarna inte ger oss sitt förtroende kan vi tänka oss att kompromissa som en enad allians ver blockgränsen. Men jag tror och hoppas på ett nytt ledarskap både i kommunen, landstinet och i riksdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.