Mera jobb till Suncore!

I helgen har Centerpartiet berättat om ett förslag som jag hoppas ska ge företaget Suncore i Vilhelmina en rejäl skjuts framåt. (http://butik.suncore.se/)

Det handlar om att fler ska vilja investera i klimatsmarta alternativ och därför vill vi sänka skatten på bland annat solceller som tillverkas i Vilhelmina.

Idag är det krångligt och svårt att söka bidrag för att investera i solceller och i laddstationer Vi tänker att med ett skatteavdrag så vet den som investerar i egen grön teknik vad som gäller. Det blir lägre skatt från början, istället för att som idag söka statligt stöd som kommer i efterhand.

Det vi tycker man ska få göra skatteavdrag för är : Installation av solceller, installation av solvärme, lagring av energi, installation av laddboxar för elbilar och olika typer av mätare, styrsystem och kartläggningsverktyg för att effektivare energianvändning i sitt hus.

Bra va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.