Fuck ALS!

Jag blir så tacksam och glad över människors medkänsla och engagemang för andra människor. SVT berättar om en insamling för ALS forskning som dragits igång av Annika Andersson Vilhelmina. Målet var 10 000 kr men är nu uppe i 58 000 kr.
Just den här insamlingen stöttar ALS forskningen som gör framsteg bla vid Umeå universitetssjukhus. En forskning som kommer att göra skillnad för många människor framöver. Annika startade insamlingen Gå för ALS för några år sedan som ikväll har arrangerats i Siksjönäs. Det handlar alltså om att samla pengar till forskning.

Annika är en fabulös person, en person som gör skillnad på riktigt. Hon pratar inte strunt och oväsentligheter hon pratar om det viktiga i livet. Hon vet och hon påminner oss andra om vad som är det viktigaste i livet. Hon är gruppledare för oss i kommunfullmäktigegruppen för centerpartiet och där skippas allt som inte är viktigt på riktigt.

Imorgon måndag är det kommunfullmäktige och hon kommer att trots sina kroppsliga bekymmer att vara bäst. Både som klok, engagerad politiker men även i talarstolen i debatten om budget. Det vet vi som brukar vara där redan. Tänk om vi alla skulle tänka och agera som Annika gör då vore jorden en vackrare plats att vara på.

Du gör mig stolt varje dag, Annika!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.