Behöver Europa inlandet?

Idag lade jag ut det senaste podavsnittet i podden www.rakrygggenomvasterbotten.se. Emma Wiesner är en engagerad energi ingenjör som vill in i Europaparlamentet för att jobba med klimatfrågor, energifrågor och framtidsfrågor.
Hon är en verkligt engagerad kandidat till Europaparlamentsvalet nu den 26 maj.

Hon vill byta ut fossila drivmedel till fossilfria och menar att norra Sverige har resurserna som Europa behöver. Kan vi på ett smart sätt göra det fossila dyrare och det fossilfria billigare så stimuleras både användandet och tillverkningen av det fossilfria. Idag kan vi göra allt av trä, till och med plast!.

Hon säger att nästa generation EU-parlamentariker i huvudsak kommer att fokusera på att grunden i EU-samarbetet ärde fyra friheterna. Frihet för varor, tjänster, kapital och människor och att de förblir EU:s främsta uppgift.
Ggå in och lysssna till en pod som vänder begrepp och där framtiden verkligen är spännande.
Den ligger på Spotify, Itunes, Podbean elelr via hemsidan www.rakryggenomvasterbotten.se

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.