Fem år framåt…

mk bilder med euGå nu och rösta och få fler att lägga sin röst nu på söndag. Det är nu och inte sen du kan påverka de fem kommande åren i Europa. Vill du se medmänsklighet och demokrati så välj ett demokratiskt coh humant parti.

Det behövs ett parti som står upp för medmänsklighet istället för främlingsfientlighet. Det behövs fler företag som skapar jobb och en politik som värnar miljön. För mig är valet superviktigt så jag hoppas att denna lilla uppmaning från mig gör att du som än inte röstat verkligen gör det.

Det är nu och inte sen du kan påverka. Din röst kan faktiskt avgöra hur blocken ska se ut i parlamentet.

Så gå och rösta….är du osäker så gör valkompassen på SVT.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.