Vårträffen Bilsport Classic

Men en sån helg. Ni som missat att det var ca 400 klassiska bilar i Vilhelmina i helgen har missat något. Att det också var 10 årsjubileum på Vilhelmina Gårdsbutik, Martin Bergmans har även ni missat en happening.

Ni som vill se vad som hände kan gå in på min facebook och titta på bilder i albumet Vårträffen 2019 Klicka här:

Eller klicka för att se Håkan Jonssons film här:

På fredagen var vi och tvättade och fixade våra bilar när det ringer en journalist och ville komma och titta på bilden. In kom tre herrar som var verkliga entusiaster, de visste mer om Ulfs gamal Mustang än vad vi sjäklva hade koll på. De fotade, frågade och ville ha med oss i familjen på bilderna. Så i nummer 8 av tidningen Bilsport Classic kan ni se hur vi ser ut när vi tvättar bilar…

Det var en fantastisk dag med så enormt många entusiaster och så många bilar från halva Sverige och Norge. Alla var där, i alla generationer. Min mamma älskade Pepita Slappers som spelade rockabilly åkandes på Ivars trailer. Alla var glada coh stämningen var på topp. Ulf vann åxå pris som Bilsport Classics Favorit.

Jag hann också vara ut till Martin Bergmans för att hålla ett 10 årsjubileums tal. för 10 år sedan var jag och invigningstgalade som kommunstyrelsens ordförande och blev tillfrågad att tala även nu 10 år senare. Länsrådet Lars Lustig pratade gott om företagande och gav en tavla till företaget. Martin berättade om webbutiken och om delägarskapet där Urban Lindmark går in och jag hyllade och berättade om de 10 år jag följt företaget.

På kvällen var vi ute och raggade, åt gott på Hotell Wilhelmina och träffade verkligt många gamla vänner. Ett så bra arrangemang från de som jobbat för att få till de här i helgen, både Vårträffen och Gårdsbutieksn jubileum.. Tacksam!

2 kommentarer

  1. Ove

    Passa på att njuta av detta arrangemang, för snart är det slut när ni har förbjudit bensinen. Då kan vi använda dessa gudomliga bilar som flinta bil, göra hål i golvet och springa …. Tänk på vad ni håller på att ställa till med…..

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Problemet är inte förbud. Problemet är att bensin kommer från olja som är en ändlig resurs. Lyssna till podden http://www.rakrygggenomvasterbotten.se Välj det avsnitt där Robert Dimmlich VD för Svensa Bensinhandel berättar om bensinens framtid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.