Maria Lupindödaren….

Den här semesternhahr jag lagt en ny titel till mitt namn, lupiundödaren. En kamp jag började med för några år sen som jag fortsätter med all kraft jag har. Men oddsen är svaga då jag hela tiden ligger efter. Lupinerna sprider sig och tar över all annan växtlighet så till slut är det bara lypiner kvar. Det är en sk inversiv art som ödelägger trots sin skänhet.

Så om du vill se annat än lupiner i framtiden i vår fauna så börja jaga du med….

2 kommentarer

  1. Gullbrit Henriksson

    Hej ! Jag jagar ! Har stoppat framfarten innan dom kommit till en äng! Hopplöst ibland men ge inte opp! Blir så lessen på folk som säger dom är ju så vackra dom förstår inte att dessa invasiva växter tar död på allt i sin väg ,först gräver sig rötterna överallt sen kommer blommorna och sprider nya växter alla våra fina sommarblommor försvinner Jag ser att Rallarrosen försöker att komma fram dom kämpar! Slå ner allt innan blommorna kommer och det är två ggr på sommaren! Heja på Dig Maria och alla andra Lypindödare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.