Nu är 45:an öppen!

I måndags var det invigning av 45:an. En mötesplats för de som vill ha en vardag med mer mening. Där man kan ses, läsa en tidning, umgås och vara den man är oavsett vilka bekymmer, hinder eller vilken personlighet man har. Jag hoppas verkligen det här ska bli en plats för människor i vår kommun. Att bara droppa in för en stunds social samvaro, lite spel, tv eller surfing eller bara träffa en annan människa. Olika aktiviteter arrangeras olika dagar med träning, skapande och sånt som gör livet kul.

Jättefina lokaler som är lättillgängliga Mitt i centrum. Det är ett samarbete mellan socialtjänsten och kommunstyrelsen och igår klipptes banden av vår kommunstyrelse ordförande Annika Andersson. Jag svängde in på hemväg och fikade fick visning av lokalerna och mötte en mängd olika människor som alla var överens om att det här kan bli riktigt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.