Med rak rygg genom länet…

Det är roligt att få cred för sånt man gör. Det är alltid lika kul att få feedback som ger respons på något man själv tycker är viktigt. Som att gå med rak rygg genom Västerbotten och då fråmst dess inland.

VK skriver om podden rak rygg genom Västerbotten, läs här:

Nästa avsnitt handlar om politik, feminism, inlandsproblematik och att hålla rak rygg i svåra lägen…

En kommentar

  1. Brorson

    Se min kommentar på Holmlunds blott (blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2020/01/14/blir-jan-bjorklund-ny-ambassador/#comment-16151) och hans svar på den kommentaren. Nu återstår att se om han vågar publicera mitt svar på hans svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.