Barn och ungas psykiska hälsa i Södra Lappland

Vill du som bor i Södra Lappland svara på några frågor om barn och ungas psykiska hälsa? Beredningen för folkhälsa och demokrati i Södra Lappland har ett uppdrag från regionfullmäktige att i dialog med medborgarna jobba för en ökad psykisk hälsa bland barn och unga. Vi försöker få veta vad som behöver göras för att barn och unga ska må bra. Vi är glada om du ger oss dina tankar. Vi kommer inte att redovisa vem som sagt vad. Det vi kommer fram till ska rapporteras till regionfullmäktige för att se vad som går att göra från regionens sida för att barn och unga ska må bra.

Kontakta oss gärna. [email protected] [email protected]

Vill du som svarat få läsa rapporten så maila oss så sänder vi den när vi gjort den klar.
Hoppas du vill vara med och dela med dig av dina tankar och idéer. 🙂

Dela gärna detta inlägg då vi hoppas att många som bor i inlandet vill svara, frågan om ungas psykiska hälsa är ju så viktig.

https://forms.gle/KDcGmngC14bUaywH7

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.