Var med i Vaccin till alla!

Idag kan vi ge världen möjligheten att med några enkla knapptryckningar vara med och köpa vaccination till medmänniskor i de länder som inte kommer att ha råd att vaccinera sin befolkning. Pengarna går oavkortat till COVAX AMC som den globala vaccinalliansen (GAVI) hanterar på WHOs uppdrag!

Så här gör du:

1. Börja med att klicka på länken, välj antal vaccinationer och Swisha. Och se hur vaccinationsräknare stiger!
2. Dela Vaccine Forward och utmana familj och vänner att göra detsamma.
3. Välj en affisch på siten, printa ut och sätt upp den där du kan och får!

Tillsammans stoppar vi pandemin både i Sverige och Globalt.

Varför gjorde vi det här?

Under väldigt kalla nyårsdagar i Jämtlandsfjällen började en bekant till mig fundera på om det fanns något smart sätt skänka en vaccination. Särskilt som vi skulle få dem gratis. När hon insåg att det var lätt för länder och stora stiftelser, men svårt för henne som privatperson eller litet företag, så tänkte hon – det här borde ju någon fixa. Och eftersom hon jobbat för vaccinalliansen (GAVI) tidigare, kunde en del om fintech startups och har ett spretigt, men för det här initiativet, bra nätverk så tänkte hon att det borde ju inte vara så svårt.

Tillsammans med 20 andra stjärnor och hjältar har de på 45 dagar dragit ihop en global kampanj och betalningsplattform för att vi alla ska kunna bidra till att skänka de miljarder vaccin som behövs.

Donera


#vaccineforward #covax

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.