Wolfman Jack

Therese OlofssonWolfman Jack

Tänkte slå ett slag för Wolfman Jack som har ett skivsläpp och releasefest på Droskan ikväll.

Jennifer hade turen att få en färsk, nylossad cd skiva av John, sångaren i Wolfman Jack, i torsdags och den har redan snurrat flera varv på hennes cd spelare och igår kväll så satte vi på den ute i teverummet. Den är riktigt bra och kommer garanterat att få följa med ut i bilen och bussen i sommar.

John är son till "Brälla", som vi firar midsomrarna tillsammans med så vi har känt John ett antal år. När Jennifer var 1½ år så var vi bjudna hem till hans föräldrar och vi satt ute på gården tillsammans med en hel del andra människor, dom hade bjudit på mat och nu var det dags för lite annat gott. En hel hög med barn, däribland John, Emelie, Hanna, Frida, Albin och säkert några fler, satt vid ett bord och såg ut att ha så där lagom roligt. Då spelades det helt plötsligt Dr Bombay med Calcutta på stereon och då flög Jennifer upp, det var nämligen hennes favvo musik på den tiden och hon fick igång hela gänget med hennes dans.

Hon imponerade dessutom på John med att "läsa" på en matkasse där det stod Maxi och han fick stora ögon och tyckte det var coolt att en så ung människa kunde läsa, till saken hör att det kunde hon inte, däremot hade hon varit med oss och handlat ett antal gånger på Maxi och en logga är ju lätt att komma ihåg.

Vi förflyttar oss några år framåt, det är skogscruising som Nailheads hade anordnat, och vi lånar "Brällas" stora bil, vi kan inte komma ihåg vad det var för märke på den, får återkomma om det senare. John, hans tjej Linn och en kompis får åka med oss, vi sitter och pratar musik och Jennifer säger att hennes favorit låt är Susie Q med Creedence Clearwater, inte så vanligt med tanke på hennes ålder, jag gissar att hon var någonstans mellan 6-7 år då. Sedan gör dom en cover på den låten och Jennifer lyser upp varje gång hon hör den.

Så ni som inte har något för er ikväll, bege er till Droskan så får ni lyssna på bra musik. Med önskan om en trevlig lördasgkväll.

En kommentar

  1. Lisbet - bloggen bredvid

    Då har vi säkert stött på varandra någongång.

    Är också bekanta med Brälla men mest med Martin och Thord på Nailheads.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten