2 stolpskott

Visst är det konstigt att man på en sträcka på 2 kilometer, så hittar man av att hamna bakom 2 stolpskott som verkar ha festat hela helgen och har för trång keps på sig.

Första betongkepsen hamnade jag bakom efter att ha svängt ut från vår parkering. Han lägger sig i ytterfilen i rondellen, jag i den inre för jag ska runt 3/4 varv, han kör 5 meter sedan kapar in in svängen precis framför mig och lägger sig i innerfilen för att sedan köra ut i yttre igen, skrämmande, jag noterade att du hade backspeglar men tydligen duger du varken till att använda dom och inte heller blinkers spaken, den kanske satt för vrångt till, eller?

Nästa ’nying’ i stan hamnar jag bakom på järnvägstorget, han får plötsligt bråttom ut från parkeringsplatsen, lägger sig i filen för att svänga ut på blåvägen men gör plötsligt en helomvänding och svänger in till höger, för tt köra förbi Mecka och den vägen ner. Han verkar ha lämnat sina glasögon hemma för jag fattar inte hur han kan missa en bil på över 2 ton som ligger några cm bakom hans baklyktor.

Detta var två företagsbilar och jag har stor lust att skriva ut vilka företag dom tillhörde. Snygg reklam va? *morr*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.