Dragracing

SHRA logo

Finns det någon som skulle vara sugen på att sponsra dragracingen så finns det skyltar till salu utefter banan i Fällfors. Dessutom, som många av er kanske vet så ligger det idag inga prispengar i att köra dragracing, vilket är väldigt tråkigt, åtminstone för oss tävlande. Så om det finns någon som känner sig manad att bidra med en prispeng så mottages det tacksamt. Pengarna behöver ju inte nödvändigtvis gå till vinnaren i en serie utan kan ju även gå till den som har snabbast reaktion, lottas ut bland alla tävlande och på det viset så har alla en chans att få ta del av dom eller om man har egna förslag på hur dom ska fördelas. Ni kan kontakta mig på mailadress: m_hallsten@hotmail.com så kan jag vidarebefordra till dom som är mer insatta i detta.

Tackar på förhand 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.