otroligt

Min chef Annika, fick denna länk i ett mail idag. Kopiera länken, lyssna på vad som sägs och hör hon sjunga. Helt otroligt, tycker alla, det var även min första tanke, men sen kan jag inte hjälpa att jag nästan blir förbannad.

Varför skulle det bara vara ’snygga’ människor förunnat att kunna sjunga och lyckas med saker, varför tror man att en människa med mindre fördelaktigt utseende, skulle vara sämre, kan någon svara på det? Tänk er att hon i panelen/juryn, skulle ha varit den som sjöng, hade alla vrålat då och sagt att det var det absolut bästa dom hört och att dom aldrig blivit så överraskade, nej, jag tror inte det och det är just det som retar mig. Men jag hoppas verkligen att hon blir något stort, och att hennes utseende inte sätter käppar i hjulen.

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.