Jädra historia

Iförrgår då jag skulle hem från jobbet och kom ut på parkeringen så tyckte jag att det kändes lite halt under ena skon. När jag kommer hem så upptäcker jag att ena klacken, eller sulan under klacken, hade släppt. Och det som var mina favvo skor. Jaha, och det kan knappast bära sig att klacka om ett par skor som inte kostade så mycket, eller? Beror väl på om man kan leva utan dom.

Sen när Åke skulle iväg igår morse, till jobbet, så upptäcker han att hans jobbar mobil är borta. Han gick en sväng ner på klubben (nailheads tillhåll) kvällen innan och hade lyft upp mobilen från fickan för att se att den var avstängd, så han borde rimligtvis ha missat fickan och den föll ner på backen. Han tog en sväng förbi där igår morse, utan resultat. Jag kollade skorna som står i skohyllan och sedan gick jag och Jennifer och gjorde också en lov förbi för att se om vi såg något som han missat, men icket. Hm, inte för att någon kan ha användning av den för den var avstängd och har en pinkod, men hur får man reda på vem och om någon har hittat den? Jag gjorde iordning några lappar om bortappad mobil, som jag tänkte att vi skulle sätta upp ute, en satt jag upp på sophuset innan jag åkte iväg på jobbet.

Kommer iallafall ut på jobbet igår och vad ligger innanför ytterdörren till kontorshuset, jo, min klack, yeeesss! En sak fick man då tillbaka, återstår då att se om Åkes mobil också hittar hem.

Efter vi ätit midagen så sätter sig Åke på golvet för att kolla igenom skorna, och säger, det kan väl inte vara så enkelt att den skulle ha hamnat här. Han hittar inget och klär på sig för att ge sig ut för att sätta upp lappar, sjläv går jag på Ica och hänger upp en där också.

Väl hemma kommer jag ihåg klacken och tar fram den och skon, för att försöka få fast klacken på något vis, det har fastnat en sten under så jag tar en kniv och står vid diskbänken för att karva ut den, Åke säger något och jag vänder mig om, *klonk* låter det i diskhon, det är den saknade mobiltelefonen. Snacka om saker som händer, 1 gång på 1000, eller om det ens gör det. Ha det gött!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten