Snart dags

Theresé Hällsten

Spänningen stiger och nu är det bara en dag kvar innan vi ska lasta camaron och dra iväg till fällfors på tävling. Jag sa åt grannarna i bastun vad jag sagt till Åke på lördags kvällen, det jag längtar mest till är att stå där vid granen, man har tänt bägge ljusramperna längst upp och väntar på att den ska räkna ner till grönt. Och sen ger man allt som finns. What a rush!

Egentligen var det från början prat om att Jennifer skulle börja köra junior dragster, men hon har aldrig varit direkt intresserad av sånt som låter, till Åkes förtret, men hon var nästan övertygad om att hon ville börja med det. Så var det dags för den årliga barnens dag, dagen. Jag och hon gick dit och hon stod och funderade på att åka den lilla, lilla berg och dalbanan som dom har där men hon var inte säker på om hon skulle tordas. Jag sa till henne att om du inte törs åka den där, då kan du ju glömma junior dragster också, för den går fortare än så.

Hon biter ihop och köper biljetten, hoppar upp i draken och åker iväg. När hon kommer tillbaka ser hon fruktansvärt sammanbiten ut och säger till mig -och du kan säga till pappa att jag kommer ALDRIG att köra dragster, för i så fall kommer jag att köra iväg, det smäller till och bilen exploderar, och jag dör, OCH HUR KUL ÄR DET?

Hm, ja där fick man höra vad hon gått och funderat på, inte visste jag att det var just det som oroade henne, jag trodde att det var att hon inte skulle veta hur man gasade och bromsade. Nåja, hon gör som hon vill. Hittar hon en dag på att det är något hon vill göra så kanske det finns tid och pengar till det, vi får se.

Hon har så många andra järn i elden, är det inte luftgevärsskytte, scouter eller juniorer, så vill hon börja med innebandy, el-gitarr och trummor. Nånstans får man nog hejda sig och ta en sak i taget. Den här helgen har hon lyckats hitta en klass kompis som ville att hon skulle följa med till Kittelfjäll eller snarare Bojtiken, allt för att slippa åka med oss till tävling, hm.

Hoppas solen lyser på er med och att den fortsätter göra så, hela helgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.