Plättsmets katt i diskmaskin

Min moster berättade om deras grannars katt som gillade att ligga uppe på en hylla som var ovanför spisen. Det gick ju bra tills den aktuella dagen då mannen i huset skulle vispa ihop och steka plättar.

Katten hade tydligen en sämre dag och för mycket glid under magen så hon föll, rätt ner i plättsmeten. Och alla som känner till katter vet att dom kan bli lätt uppjagade om det inträffar något oförutsett, vilket även den här katten blev.

Så hon försvann i ett plättsmets regn och innan mannen fick tag i henne så hade hon varit runt i varenda rum i huset, oh vilken lycka!

Samma katt hade ännu ett favorit ställe, diskmaskinen. Det var var favvo stället tills den där dagen då dom inte la märke till katten utan satte igång maskinen, med katten i. Som tur var så satte det igång att skroppa och låta från maskinen så dom slog av den ganska omgående för att kolla vad felet var och ut kommer då katten i 120. Hon klarade sig utan större blessyrer men satte aldrig mer sin tass i diskmaskinen.

Idag lär jag nog sitta ute i solen då det är ohyggligt varmt inne i vår lägenhet, här inne gör man inte många knop, inte ute heller, antar jag men där kanske det blåser till lite, ibland. Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.