En kastrull med vatten

Min ingifte morbror som jag berättat om tidigare, är en mycket speciell och ibland otroligt påhittig person. Han gillar att retas lite med både grannar och vänner. När Theresé var liten skulle han lära henne att visa fingret. Det vet ni väl, dom flesta av er, vad det betyder. Jag tänker då inte skriva det här utan ni som inte har en aning får fortsätta vara lyckligt ovetandes.

Nåja, detta handlar inte om fingret utan om en kastrull med vatten.

Min morbror klev upp tidigt en morgon och gick ut och satte sig på brotrappan. I huset mitt emot satt grannpojken på trappen. Dom börjar prata med varandra och min morbror frågar pojken om inte hans föräldrar har stigit upp än? Nä säger pojken. Jamen då vet jag vad du ska göra säger min morbror.

Ta den största kastrullen du hittar, sen fyller du den med vatten och släng alltihop i sängen, då ska du se att dom vaknar.

Och pojken som är väluppfostrad gör exakt som han blivit tipsad, tyvärr så förstod han inte det där med att han egentligen bara skulle slänga vattnet utan han gjorde det som min morbror bokstavligen sagt, han slängde hela skiten i sängen, både kastrull och vatten. Hans pappa rusade ut och pekade på min morbror och såg måttligt förtjust ut. Men han hade begripit vems fel var.

Idag är det bara bilar som gäller, först wheels på nolia fältet mellan 9-15 och ikväll blir det att snurra runt på stan, förmodligen i en Cadillac 73:a om allt går som planerat. Men som ni alla nu börjar förstå så är det inte ofta detta händer oss, vi föddes inte med matjord i fickorna som vissa andra 😀

Och kom ihåg, drick mycket,,,vatten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.