Godis

Maria Lundmark Hällsten

Ni kanske har noterat dom nya godisarna som finns att köpa, Ahlgrens husvagnar. Dom är säkert tänkt som ett komplement till bilarna. Köpte en påse av vardera inför helgen. Jennifer tyckte det var tråkigt att dom inte har bussar också och Theresé undrade hur dom tänkt sig detta. Om ni kollar in kortet och försöker er på att finna ett fel.

Färgmatchningen. Varför en grön husvagn till en grön bil, en rosa husvagn till den rosa bilen, men sedan en gul till den vita? Ha, inte för att det gör mig någonting men man kan ju få undra i alla fall.

Man känner fortfarande av helgen, jag trodde av någon konstig anledning att jag var ledig idag, när jag vaknade imorse, men ack vad jag bedrog mig. Vi har en jobbarvecka kvar nu och sedan börjar den efterlängtade semestern. Det skulle ju egentligen vara förbjudet att jobba, dagar som dessa. Man kan ju knappt röra på sig utan att hålla på att koka. (det är inte bara bilar som kan det :D).

Lägenheten vi bor i är fruktansvärd att vara i när det är sommar. Det har varit upp till +33 grader inomhus, och då har vi ändå haft igång 3 tak fläktar, alla vädringsfönster och gläntat på balkongen. Då är det roligt att stå vid spisen och laga mat. Inte. Jag sa igår att det är nästan snudd på att vi får äta kallskuret, hela veckan. Fast det kommer nog inte att hända men ett är jag säker på, någon köttsoppa kommer vi inte att äta.

Ha en skön dag och ni som är lediga skulle egentligen få tillbringa den i en hängmatta, en dag som denna.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.