Pucko pulver/marscmallows

Nu råkar det vara så här att där Theresé och Anders bor, jo jag vet att ni vet att dom bor i Järlåsa, men nu pratar jag om själva huset där dom lever, det har varit en tillhörande del till puckofabriken, ja ni läste rätt, ”raggar” drycken Pucko, tillverkades nämligen i Järlåsa. Dom bor i svinhuset som hörde till Pucko tillverkningen. Det ligger en hel del gammalt glas bakom ladugården, som ”kulturminne” över tider som var.

 

Anders och hans pappa Dick, har gjort i ordning svinhuset som nu ser riktigt tufft och snyggt ut, med stort kök, toa, klädkammare och ett stort loft med ett stort runt fönster på hörnet. En sak som många killar tycker om är att garaget faktiskt är större än själva bo delen, och då är inte boytan speciellt liten heller.

 

Jaja, en morgon då vi satt i köket och käkade frukost så drack Jennifer oboy, hm, sa jag, varför finns det oboy pulver men inte Pucko pulver? Det kan man grunna över. Sen är inte jag så förtjust i själva Pucko drycken, den smakar ungefär som att dricka chokladpudding, men om man fick blanda ihop den själv så kanske den hellre föll en i smaken.

 

Efter den frukosten så tog Theresé med oss på en liten rundtur innan vi landade på Ikea och Biltema. Efter vägen ligger det då strategiskt utplacerade inplastade höbalar som Theresé ville likna till UFOS, Åke däremot, tyckte att det såg ut som marschmallows, vi inföll i det uttalandet, så numer heter höbalarna marschmallows. Därav korten på olika platser som vi såg dom på och det sista kortet ser nästan ut som ett centrallager av marschmallows. Visst håller ni med om det? Ha det gött!

 

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Helena

    Hehe.. jag brukade lura mina barn att de där vita bummlingarna var DINOSAURIEägg 😀 det blev ju så mycket mer spännande då hahaha… Fast numera har de genomskådat min bluff 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.