Dubbel nolla

 

Nu är vi sååå less på allt vatten, hur mycket regn kan det komma på en semester?
 
Vi packade ihop och lastade igår och lämnade Malå klockan fem på kvällen. Våra planer var egentligen att ta en sväng till Lycksele och ställa ut camaron på lördagen men med allt vatten och all blöta så tappade vi lusten totalt. Och nu kan vi dessutom alla korten utantill i vår kortlek så då tyckte vi att vi lika gärna kunde åka hemåt, här, hemma, där vi har varmt vatten i kranen, egen toalett, teve, dator and you name it. Vad bortskämda vi är egentligen.
 
Jag sa det till Åke igår kväll då det var hans tur att ställa sig i duschen, tänk att det faktiskt finns dom som inte ens har vatten att tillgå, utan måste gå flera kilometer för att få tag i det och här skruvar man bara på kranen. Sen tycker man ändå att det är lite charmigt med stugan där vi ändock har vatten i kranen men inte varmt, sen blir man less på det och åker hem till värsta lyxen. Men det var verkligen uppskattat att få komma hem till ens egen säng, det hjälps inte, hemma är hemma.
 
Vi var i Fällfors förra helgen och jag fick prova på att göra en dubbel nolla, eller som det heter i vår klass, en perfekt reaktion. Det innebär att man kör över startlinjen exakt då klockan börjar ticka, med andra ord en reaktion på 0,000. Och med det hade jag då varit kval etta om bilen hade gått lite lite fortare, men det ville den inte och därför räknas inte min dubbel nolla och därmed inte heller att jag skulle ha varit kvaletta ända fram till söndagens elimineringar. Surt? Ja, självklart, men helgen var ändå trevlig, en otroligt bra styrka som jobbade i depån, inga längre väntetider utan det flöt på bra och under fredagen och lördagen hann vi köra 10 rundor, inte dåligt.
 
Våra grannar från Umeå kom och tittade på, fick ett bra stalltips av Janne och det ska vi jobba mera på för att få till det exakt, jo Janne, vi kan bjuda dig på en whiskey vid tillfälle :D, som tack för tipset. Kerstin tyckte om att kolla in bilarna och framförallt ljudet. Birgitta och Fred hade med sig en present, det var en vaxduk med döskallar till vårat bord, kunde inte ha hittat något mer lämpligt och Jennifer fick sig ett örngott med döskallar samt hennes go´bits favoriter, nämligen dammsugare alias filmrullar eller så kallade punschrullar, kärt barn har som ni vet, många namn. Hm…kan just undra varför jag då bara fick ett namn? Laila och Ove hade också hittat dit och jag tror att Ove var mest intresserad av alla som kom dit, han parkerade sig framför läktarna och syntes bara till vid påfyllning av kaffe och tilltugg. En mycket bra helg och vi sänder ett stort tack till alla som gjort vad dom kunnat för att få till det så bra som det blev.
 
Nu är det Kubbe som väntar oss, så till helgen är det dags och vi ska inte bara gå efter Jannes tips utan även det vi fick av tävlingsledaren i fällfors, han hade tänkt hinna till våran buss för att säga till Åke att slänga ut allt löst i bilen för att få den lättare, det var ju bara 35 tusendelar från att lyckas, och med så små marginaler så kanske några kilon kan göra det lilla som krävs, så nu plockar vi ut passagerar sätet och åker med mindre soppa i tanken så får vi får prova och se om det funkar. Nu ska jag se om jag kan komma på någon vettig lunch, mera om semestern kommer sedan, ha det gott!
Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.