En fundering bara!

Apropå smasch and grab mot Media Markt, dom sa på nyheterna att tjuvarna kommit över en okänd summa pengar, när dom sa det så kunde jag inte låta bli att säga högt: Den summan kan ju inte vara så stor om dom nu är så billiga som dom påstår.

Rätt eller?

En annan tanke som slog mig igår då vi var ute och åkte bil, varför ids man markera övergångsställena med vita linjer då människorna ändå inte använder sig av övergångsställena? Man kanske hellre skulle färga asfalten på vägarna vit, för att markera att det är där bilarna kör.

Till sist, man kan verkligen se att det är semester och många turister i farten, väldigt få klarar av rondell körning, ja jag vet, umeborna är inte felfri, men igår var det första gången jag såg 3 felkörningar och nästan en krock, i en och samma rondell i samma stund. Det har aldrig hänt tidigare. Tur att man kan ligga hemma och slappa om man vill, så slipper man se eländet.

Over and out!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.