Grattis Theresé!

Grattis Theresé på 24 årsdagen!

Kortet togs dagen efter Theresé 1 årsdag, uppe i lövånger där vi körde Lövångers rallyt. Kvällen innan så var det supé för alla deltagare och hon lyftes fram på scenen och blev hurrad och applåderad. På söndagen var det ett mindre rally i Lövångers trakten och helgen till ära så hade hon en hemsydd mössa och väst (syns ju inte :D), en fotograf fån VF ville ta ett kort på henne, utan tutte men hon vägrade i sten, så det bidde ingen bild för tidningen men vi passade på att föreviga tillfället.

Hoppas du får en bra dag och blir uppassad av Anders, vi kommer ner och våldgästar om några veckor istället.

Bilen är en DKW 3-6 cab -54 och står förnuvarande undanställd i väntan på en mindre genomgång och besiktning. Men med så mycket annat så har det inte funnits så mycket tid. Men förhoppningarna är väl att vi ska få den med på någon semester sväng framöver.

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.