Faxvirus?

Annika, min chef, ringde igår och vi satt och surradde om lite av allt möjligt, hon tycker att det alltid är så skönt att prata med mig (hennes egna ord) och när hon sagt det sa hon att du borde ju bli psykopat…hahahaha, jojo, psykopat menade hon nu inte utan psykolog, en liten felsägning bara.  

Hon brukar ofta ha lite otur då det gäller datorer, mobiler, telefoner osv. Allt som kräver nån typ av energikälla. Hon säger själv att hon är den enda i hela världen som fått virus i hennes fax. Ja det har jag då aldrig hört talas om men jag vet att den inte funkar bägge vägarna, man kan bara skicka fax, inte ta emot dom.
 
Vid några tillfällen, på den tiden då hon hade kontoret hemma, så skulle jag ringa telefonbanken, ja det går ju fint, men vad gör man när den inspelade rösten helt plötsligt säger: Du måste ha en tonvalstelefon *klick*, och så avbryts samtalet. Jag försökte flera gånger och till slut skriker man åt bandspelar rösten, jamen va f-n, det här är en tonvalstelefon. Men inte hjälpte det heller. Vad gör man då ens tonvals telefon, tror att den är en vanlig gammal nummerskivs telefon?
 
Apropå fel och otur, Åkes nyckel till lägenheten har kärvat länge och nu började även min att ge vika och slutligen Jennifers. Nu går dörren varken att låsa eller låsa upp. Rapporterade till HSB felanmälan igår och blev så småningom uppringd av vaktmästaren. Huvudcylindern har pajat och en ny kostar ca 1500:-…tack för det…(ehhh vem ska man nu tacka) televerket, kan man tacka. Precis vad man önskat att få betala, men vad har vi för val? Lämna dörren olåst är obra. Det är bara att tacka och ta emot och se glad ut, och givetvis vara oerhört tacksam över att man inte har en snigel på ögat.
 

Önskar er en trevlig helg!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.