Nötknäckarbacken/Ja berget

Var ute med Birgitta, Kerstin och Janne igår. Vi skulle gå en ny vända efter tips från jan och Inge-Gerd. Runt Ja berget, numer kallad nötknäckarbacken, sug på den ett tag och klura ut varför. Kan ge ett tips, det handlar om skidåkning i brant backe och problem med att bromsa.

Det blev nog inte riktigt den rätta vägen då vi hamnade i lingonris och svampskog, vägen krympte till ett elljusspår och sedan blev det en stig och efter det vet ju alla vad det kan bli. Sumpmark och blöta. Kom fram till ett stängsel runt I20, men ingen öppen grind där inte. Travade runt och kom till slut både in och igenom.

Jaja, vad gjorde det om vi hamnade lite fel, en sväng i omgivningarna med ojämn terräng ger säkert mer motion än att trava på på asfalten.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.