Vilken jääädra smäll….

Av uppenbarliga skäl som kommer att framgå här nedan så kan jag inte skriva vem det är eller vart människan bor men det är en sann historia.
 
Det finns  en man som bor någonstans i Sverige och som åtminstone förr i tiden, eldade med ved. Han hade som många andra huggit och travat veden som han skulle ha inför vintern, men upptäckte att det var någon som var dit och stal ved av honom.
 
Han kom då på en otroligt smart idé. Han borrade ett hål i ett vedträ och gömde en dynamitgubbe i vedträet. Och såg nu fram emot att tjuven skulle avslöjas.
 
Jo jä-lar, han glömde bort vad han gjort, det kan hända att han varit onykter då han satte dit dynamiten, det förtäljer inte historien, men i varje fall så hade han glömt bort vad han gjort.
 
Vintern och kylan kom och han tände upp kaminen nere i källaren, slängde in det preparerade vedträet, gick upp för trappan och stängde igen dörren. Gissa fortsättningen….
 
Smällen blåste bort dörren, och det var katastrofområde nere i källaren, men som tur var klarade han sig själv. Han fick däremot problem då han skulle förkara för försäkringsbolaget, vad som hade hänt.
 
Och med facit i hand, vilken jädrans tur att ingen snodde veden av honom det hade kunnat sluta mycket värre.

Ha en bra dag!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.