Förresten…

Det här jag skrev imorse, om datumparkering. Jag, Kerstin och Janne har precis varit ut en sväng runt jaberget och det blev prat om just datumparkering. Då kom jag ihåg en artikel i tidningen för ett antal år sedan där dom hade en lista på när på dygnet, vägarna plogades och i vilken turordning.

Näckrosvägen, där vi nu råkar bo, är en av dom sista vägarna som plogas på dagen, varför i hela världen ska det då vara en datumparkering här som inte sträcker sig längre än till dom tidiga morgontimmarna? Inti fasen har någon traktorförare någon fördel av datumparkering här i så fall. Om, det är av den anledningen vi faktiskt kör med datumparkering vill säga. Correct me if I´m wrong.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.