Draaaagraaacing!

Therese har gjort ytterligare en film från dragracingtävlingar hon varit på. Se, lyssna och njut! Notera när det är filmat inifrån en bil, det är Anders, hennes kille som kör och när han nästan är i mål så flyger motorhuven av.

 

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2009-11-01 14:39)
    Jag vet inte hur många gånger jag sett filmen, tycker den är suverän, precis som musiken. Jo, man längtar efter granen coh nedräkning. Fast i den här hastigheten så kommer det att smälla till så är vi inne i Maj och då börjar det verkligen på dra ihop sig.

    Du vet, det är inte länge kvar innan det vänder igen och det blir ljusare 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.