ZZ Top, släng er i väggen!

 

Nu, Wolfman Jack, har ni en riktig anhängare, fast det har ni nog haft länge ändå, vi har nog fått lyssna på er ett antal gånger. Det är ju farsdag imorgon och denna t-shirt blev Åkes present från Jennifer. Finns förövrigt att köpas på popshop, för er som känner er hugade.
 
Det blev en trevlig kväll hos Brällas. Lena bjöd på stekt kyckling med hemgjord klyftpotatis, coleslaw sallad, vanlig sallad och hembake, mjukkakern, smakade som på den gamla goda tiden.
 
Efter kaffet och allt prat så tog vi en promenad ner till klubben där vi hjälpte dom att ställa i ordning bord och stolar för minnesstunden som hålls där idag, efter trettonåringen. Väl hemma igen började vi kolla på nöjesmassakern som vi så påpassligt fått låna av Theresé. Vad bra, då har vi något att kika på ikväll också, förutom att vi kan kika på varandra 😀
 
Ombesiktningen av Cheven gick bra, bromslampan har slutat lysa men bromsen tar inte på ena bakdäcket så vi ska lufta bromsarna mer, är ju fint om man har fungerande bromsar.
 
Nu ska jag ut på en promenadsväng innan lunchen och sen får vi se vad dagen och kvällen har att bjuda på. Önskar er alla en bra sådan!
Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.