Förvirrande

Jag fick ett mail från Theresé igår, apropå gårdagens blogg om kartan över Dubai. Hon tyckte att jag kunde gå in på google och kolla vart det låg istället för att titta på den hemmagjorda kartan. Mm, Annika hade ju faktiskt (hur duktig hon än må vara) glömt ett land som skulle ha ritats in däremellan. Men då var det ju tur då, att jag inte skulle dit själv och bara hade hennes karta att gå efter 🙂

Själv var jag något förvirrad i förrgår, när jag hade så bråttom överallt och allting bara strulade. Först på morgonen så hade jag borta en av mina två mobiler som jag använder (det tackar jag televerket för, att jag har två mobiler på mig, för telia skulle ha 500:- för att flytta numret från ena mobilen till den andra så då tyckte jag att dom kunde stoppa upp det påhittet någonstans så fortsätter jag springa runt med två stycken istället för en), och när vi skulle iväg så hittade jag inte den ena. Jag ringer upp den andra och ställer mig och spetsar öronen i mitten av lägenheten…det ringer i min ficka.

Sen, när jag är ute på min timmes promenad så skulle jag gå skolgatan ner till E:4an, vika av en tvärgata innan E:4an, mot ridvägen. Jag går i egna tankar och stirrar väl på vart jag sätter fötterna, när jag kommer till slutet av vägen och ska svänga vänster för att ta mig dit jag ska så är världen helt plötsligt förändrad, det står ett hus i vägen och jag måste gå till höger. Jag hade vikit av en tvärgata tidigare och inte reflekterat över det. Snacka om total förvirring innan det gick upp ett ljus över vart jag var, jag hann tänka, men vad f-n, vad har dom gjort, sen såg jag vart jag var. Berättade för Åke vid middagen och han tyckte att det var ju tur att jag hittade hem i alla fall, lite lätt ironiskt eller kunde han ha sagt så för att han var rädd om mig och inte ville att jag skulle springa bort…hm, ska fråga honom om det 😀

Ha en fin dag!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten