Adrian Skräcklund

 

Jag var och såg på en julkonsert i lördags. Jennifer är med i en kör och dom uppträdde i Hedlunda kyrkan tillsammans med tre andra körer. Mina föräldrar var också där och tittade.
 
Det enda som verkligen stör och det felet fanns vid förra julkonserten också, och det är deras orgel. Dom spelade på den och rätt var det är så skriker den falska toner så det skär i öronen och jag hör glimtar av en spökskiva vi hade som barn, med en skumtomte som hette Adrian Skräcklund.
 
Dom sjöng jättebra, allihop men den orgeln är ett störande moment, som borde åtgärdas.
 
Min chef fyllde år igår så jag tänker överraska henne med något gott, nu på morgonen, eller gott och gott, det beror väl på vad man gillar förstås. Hon ska få en apelsinglögg, pepparkakor och choklad fingrar, hade jag tänkt.
 
Ikväll ska det bjudas på glögg i bastun och det blir nog sista gången därnere, på ett tag. Nu är det ju så mycket annat att tänka på.
 
Jag mailade fram och tillbaka till min kusin Anna igår och vi insåg vad lite tid man har, egentligen. Och vad man fyller sina dagar med. Jag skrev att man får vara glad att man faktiskt hinner stiga upp innan det är dags att gå i säng, och det känns verkligen så, ibland.
 
Vi sitter ofta i soffan, så där strax före tio på kvällen och säger, jaha, det var den dagen det. Och man hinner tvär tänka, vad stackarn har vi gjort med dagen. Igår blev det ju som jag skrev tidigare en sväng, tur och retur till Övik, fort har det gått 4 timmar, och det känns inte som om man åstadkommit något speciellt, men det är väl för att man suttit still på ett säte även fast bilen har rört sig.
 
Nä, dags att tänka ut en lämplig frukost till Jennifer och försöka starta upp henne. Ni får ha en bra dag, själv kommer jag att ta med mig hårfönen till bilen, låset har nämligen frusit och det var inte alls förvånande, jag visste det, HA…
Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2009-12-14 09:41)
    Själv är jag inget stort fan av glögg, men hjortron glöggen provade jag på ifjol och faktiskt, den föll mig i smaken, sedan bjöd bossen på en vit glögg som skulle blandas whiskey, nu kommer jag inte ihåg vad det var för glögg men det var den absolut bästa jag har smakat. Hon har dragit iväg till tandläkaren nu så vi får se om jag får ett smakprov på apelsinen annars får jag fråga henne vad hon tyckte om den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.