1140 samtal

En människa gör i snitt 1140 telefonsamtal per år.

Det är alltså lite drygt, 3 samtal/dag, undrar just hur dom klarade sig innan det ens fanns telefon? Knackade på i hyddan brevid och slängde några ord, kanske?

Men visst är det ganska fantastiskt ändå, att idag, kan man resa till en annan världsdel, man kan prata med någon i ett annat land, man kan arbeta och göra sig förstådd med människor från andra länder. Tänk om man skulle kunna plocka en människa från stenåldern eller ja, bara ta en från 1700 talet, och placera den människan här och nu, dom fick nog stora darren då. Att ens kunna ta in och fatta, vad man kan göra idag jämfört med då. Skrämmande eller fascinerande.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Oj.. det känns som att jag spräckt den gränsen fö flera år sedan *skrattar* Fy så hemskt.. fast numera så bryr jag mig inte om att vara så tillgänglig. Finns ju inget skönare än att vara otillgänglig några timmar då och då 🙂 Hare fint!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-01-20 09:35)
    Men man kommer också ihåg hur det var för några år sedan. När man ringde riks, och efter fem minuter så började man säga, nämen nu måste vi sluta, det här blir dyrt det. Viss skillnad mot idag. Men jag kan också tycka att mobilen är ett onödigt ont…ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.