Dagens usch

Glömde att skriva att Jennifer och Alicia var ju på "prova på" breakdance igår, och i och med det så ger jag Umeås dansskola ett dagen usch.

Klockan 13.00, skulle det börja, vi var där fem minuter innan. Jag gick ner med dom till lokalen och sedan åkte jag och Åke på affären. 13.25 fick jag ett sms från Jennifer, att nu skulle dom inte idas stå där och vänta längre. Kursledaren hade inte kommit dit ännu och ingen hade heller kommit förbi för att ge en förklaring till förseningen.

När dom var på väg upp från lokalen så kom han äntligen, dom gick då ner igen för att se vad det skulle handla om men kände sig väl inte speciellt taggade efter all väntan så dom kommer att börja med streetdance istället, som hålls av Hedunda kyrkan, eller kanske inte av dom men hos dom i alla fall. Så där gick dom miste om två potentiella dansare, deras förlust!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.