Otrött eller trött?

Dom flesta människor somnar inom 7 minuter.

Jag antar att dom menar från det att man lägger igen ögonlocken. Jag somnar nog i de flesta fallen, på några få sekunder. Vi, jag och Åke, läser alltid nån bok innan vi släcker lampan, ibland tar jag upp boken, läser två-tre sidor innan jag inser att jag redan läst det där, kvällen innan. En gång hann jag läsa flera sidor innan jag ens kom på att jag redan läst ut den. Är man trött eller är man?

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Jag läser också, men skillnaden är att jag kan läsa och läsa och läsa och….. tills klockan blir alldeles för mycket. Det är inte säkert att jag minns morgonen därpå VAD jag läste, men läste gjorde jag. Jag avundas hunden! så avslappad, så skönt han ser ut ha,,,,

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-02-03 16:19)
    Jag var nog så, tidigare, att jag kunde läsa mycket innan jag somnade men nu fattar jag inte varför jag har blivit sååå trött. Fast å andra sidan, vad gör det, jag får ju vara glad att jag kan sova, det finns ju dom som har jättesvårt att somna och det måste vara mycket irriterande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.