Jag gjorde en fuling

Hade ju tid på arbetsförmedlingen klockan tio idag, när jag kom ner på stan så hamnade jag och en annan bil bakom väghyveln och några traktorer. Bilen framför mig byter då fil för att passera traktorerna men svänger sedan tillbaka så den hamnar bakom hyvlen, likadant gör jag för jag ska  ju svänga upp på ÖK efter trafiklysena, men då stannar hyveln helt plöstligt av, jag står då mitt för den lilla avfarten ner till västra kyrkogatan, tänker i en sekund och tvär svänger ner dit, jag trodde att jag var sk-t smart, men då står det en traktor därnere som har skottat ihop en stor snöhög och lagt den precis mitt på vägen.

Vad göra? Jo jag tar cykelbanan, jag hade inte tid att stå där och vänta på att han skulle få bort högen. Men det gick bra.

Kommer upp på Åhlen´s takets parkering, stoppar i pengar i automaten och väntar på en biljett som inte kommer. Jag hade verkligen inte tid med detta, tänker tvärt om jag ska hinna ringa numret som står på automaten eller om jag ska prova en gång till. Jag testar och då funkar den, men mina andra pengar har automaten käkat upp så dom får jag väl se mig om efter, uppe bland stjärnorna.

Jag kommer till arbetsförmedlingen med tre minuter tillgodo. Japp, I did it, varken väghyvlar, traktorer, snöhögar elle biljettautomater kunde stoppa mig. HA!!!

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    …Låter som min mamma det… Men tyvär så skulle jag nog ha gjort exakt samma sak… Traktorer i synnerhet kan reta gallfeber på mig…! En dag per år tycker jag att de har rätt att vistas på vägen, och det är nog det är skolavslutning och därmed basta! (I alla fall de som ändå inte plogar, utan åker iväg och köper mjölk, och sen åker 3 mil hemåt bara för att vara ivägen för oss med snabbare fordon *suck*)

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-02-09 12:36)
    Hehehe, fast här är det ju nu snö till förbannelse, så dom är nog ett nödvändigt ont. Annars kan man ju jämföra min lilla genväg med när man är så dum att man byter kö i matkassan, det slår ju aldrig fel, man byter till en som är betydligt långsammare så står man där med lång näsa, så det har jag slutat med för längesen. Men tyvärr väljer man inte alltid rätt kö för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.