STOR *SUCK*

Fick min andra utbetalning från a-kassan idag…1500:- för två veckor. STOR *SUCK*

Nu har jag alltså fått utbetalt för 2,5 dag för vecka 3 och 2,5 dag för vecka 4. Ringer genast upp dit och frågar av vilken anledning, jag har ju bara jobbat 1 dag / vecka, då kan ni väl inte ta 2,5 dag, heller?

Jojomensan, det har dom gjort för att det är deklarerat att jag jobbar 10%, vilket innebär 4 timmar, så trodde jag att jag skulle fylla i kortet, men det skulle jag alltså inte. Det beror på vilken anställning du har säger hon, jaha säger jag, jag jobbar 16 timmar/månad vad kallar du det för anställning? Nä, det vet hon inte, hon TROR att det är en sysselsättningsgrad som jag ska fylla i, hon ska skicka tillbaka korten så jag får ändra, men jag skulle nästan vilja sätta en hundring på att det i slutändan blir fel lik ändå. Livet är underbart!

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Carina Nensén

    Hoppas att du får rätsida på detta elände. Du ska veta att jag tänker på dig och alla de andra arbetslösa i Sverige. Var det 40.000 nu!!?? Man blir ju mörkrädd. Det skulle ju blir FLER jobb, var det någon som sa.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Carina Nensén (2010-02-11 21:31)
    Jo nog kommer det att bli rätsida, frågan är väl bara när. Man kan ju tro att dom som sitter och ska svara på frågorna precis fått börja där och aldrig ens fått någon utbildning. Man vill ju helst veta hur man ska bära sig åt och hur dom tänker, men det är inte det lättaste.

    Dom säger att det ska vända nu under 2010, många som går i pension, och jag tror på det, men det kan ju dröja till efter sommaren, det vet man aldrig. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.